Semi-maratonul “Brasov Intersport”

Asociatia Cetatea Brasovului va ureaza un 2012 plin de succese si activitati sportive. Si pentru ca suntem niste promotori ai acestui soi de activitati in primavara aceasta v-am pregatit o surpriza: "Semimaratonul Brasov Intersport"! IESI AFARA pe 7 Aprilie 2012 si hai la primul semimaraton montan din Brasov. 21 de km de traseu prin orasul vechi si pe potecile din jurul Brasovului asteapta sa fie strabatute in alergare de cat mai multa lume. Categorii de varsta: 16-22 ani, 23-39 ani, 40 + masculin si feminin.

Garantam kit complet de inscriere doar pentru primii 200 de inscrisi, dar va asiguram ca toti participantii vor beneficia de un traseu excelent pentru dezmortire si o atmosfera de concurs plina de voie buna.

Nu ne ramane decat sa va mai uram spor la antrenamente iar daca aveti intrebari despre Semimaratonul Brasov Intersport ni le puteti adresa prin pagina noastra de contact.

Ne vedem la start!

Traseul:

Running route 1375468 – powered by Runmap 

5 comments to Semi-maratonul “Brasov Intersport”

 • Felicitari pentru initiativa! si mult succes la organizare!
  Este un traseu de alergare/drumetie/mountain bike foarte frumos si popular in Brasov.
  Duathlonul organizat de voi mi se pare prea tehnic la partea de bicicleta si nu am indraznit sa ma inscriu desi am ceva experienta cu bicicleta de munte. O cursa de alergare este mai potrivita pt un public mai larg; Brasovul chiar nu avea nimic de genul asta.
  Chiar toamna asta am alergat de vreo 2 ori acest traseu si am observat ca are exact lungimea unui semimaraton.
  Cand ma gandesc ca plecarea e aproape de la mine din fata casei! Trebuie sa ma inscriu!

 • admin

  Multumim Mihai pentru sustinere!

  Si noi eram un pic frustrati ca Brasovul, un oras cu multi sportivi in general dar mai ales cu alergatori nu are un concurs de alergare montana. Acesta este unul din motivlele care ne-a determinat sa organizam acest concurs.

  Si mai am o surpriza placuta: noi, membrii asociatiei Cetatea Brasovului avem in vedere dificultatea traseului de bicicleta de la Duatlonul “Cetatea Brasovului” si discutam variantele pe care le avem la dispozitie. Inca nu e nimic sigur in aceasta privinta totusi, dar cu certitudine vom posta pe duatlon.ro orice noutate legata de concurs.

  Te asteptam la start!

 • Raluca

  Foarte frumos traseul! E marcat cumva? As vrea sa merg in tura de recunoastere si nu stiu care e drumul spre Poiana Stehil. Multumesc

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>