Impresii

Va ruga sa va exprimati impresiile sau sugestiile pe care le aveti fata de aditia 2013 a Semimaratonul/Crosului Intersport Brasov completand formularul de mai jos. Datele le vom utiliza pentru un Semimaraton/Cros 2014 si mai reusit. Va multumim.

20 comments to Impresii

 • Oana Ghitun

  Buna,

  Felicitari pentru organizare. Din punctul acesta de vedere totul a iesit super, de la punctele de hidratare, organizarea la inscrieri si ridicarea kiturilor , premii, traseu si marcare.

  Ca puncte –
  Medaliile ar merge facute un pic mai dragute.
  Alegerea categoriilor ar trebui schimbata, sau comasata in cazul in care la o anumita categorie sunt foarte putini concurenti.
  Totodata propun si organizarea unei categorii pentru elite.

  Cam atat.
  Multumim inca o data!
  Ne-am simtit super cu totii!

 • Bratu Toma

  Buna ziua
  Cred ca o problema, de fapt cam singura a fost cu start-ul, nu trebuia dat start si ptr semimaraton si cross in acelasi timp, in rest……. toate au fost bune
  Mult succes si ne vedem la anul 😛

 • Lucian

  Mi-a placut foarte mult traseul de cros, sper sa pastrati proba si anul viitor. Felicitari pentru organizare!

 • Ciprian Redinciuc

  Buna tuturor,

  Tin sa multumesc organizatorilor si sponsorilor pentru experienta de neuitat. A fost primul meu semimaraton si pot spune ca a fost unul memorabil. Traseul mi-a solicitat organismul mult peste asteptarile mele si pot spune ca a fost cea mai tare experienta de pana acum!

 • Mihai Munteanu

  Felicitari pentru organizarea foarte buna; aproape cu precizie si eficienta nemteasca as zice!
  Am apreciat mult starea traseului. Din cate am vazut, carariile au fost maturate! Nici o crenguta sau con de brad pe jos! S-a putut alerga in viteza, lucru care s-a vazut la rezultatele in medie mai bune ca anul trecut.
  Apreciez si efortul care s-a facut la gasirea si marcarea variantei de ocolire a zonei marelui noroi.

 • Mihai Munteanu

  O mica observatie.
  Prefer diplomele electronice. Ar fi bine insa daca ar fi trecut si locul la categorie pe ea – ca la MPC de ex.

 • Cred ca la anul se impune o modificare, si asta ca urmare a succesului reputat. Un loc de start separat pt atletii de top. Locul 2 de la fete pana in 22 ani a ramas prinsa multa vreme in pluton, dat fiind ca n-a reusit sa ajunga mai in fata, ceea ce a costat-o la timp.
  Imbucuratoare prezenta atletilor in orice caz

 • Mihai

  Excelenta organizarea, am mai participat la concursuri in Germania si Semimaraton Brasov poate rivaliza fara probleme. Punctele de revitalizare au fost foarte “bogate,” voluntarii tot timpul acolo unde era nevoie.

  Traseul este superb 🙂

  Astfel de evenimente iti dau speranta in viitorul Romaniei

 • Razvan

  Organizare excelenta. Puncte de revitalizare foarte bine aprovizionate.
  Va rog daca se poate sa aveti fotograf oficial care sa faca poze tuturor care trec linia de sosire. Eu am ajuns mai tarziu si nu prea ma gasesc in poze 🙂

 • Eugen

  Totul a fost excelent, iar VOLUNTARILOR le transimt multe felicitari pentru daruirea cu care au muncit la acest eveniment. Sa ne vedem sanatosi la anul.

 • Ryad

  +
  ambianta buna, traseu frumos, in general ok 🙂


  Lipsa vestiari
  Start comun acelor doua probe

 • Adrian Hogiu

  La anul dupa cum a spus si Razvan nu ar strica un fotograf care sa faca poze non stop cu concurentii care sosesc, asa sti sigur ca ai macar o poza. Din albumele existente eu nu ma regasesc in nici o poza, foarte trist. Sper ca o sa mai apara ceva albume si poate poate ma voi regasii pe undeva fie la finish, fie pe traseul de cross.

  In rest ce sa zic, organizare foarte buna, premii substantiale, iar publicarea lor pe site a avut un impact mare in decizia luata asupra celor care au castigat, parerea mea.

 • Lucy

  Sorry to write in English….but just to say I thought the organisation superb, the route really interesting and varied, and the goody bag very generous! The marshalls along the route were also really encouraging and the drinks stations very well-stocked. Thank you for a very enjoyable run! I’ll be back 🙂

 • Felix Pirvan

  Un plus pentru alimentația asigurată la final. La multe concursuri, organizatorii asigură alimentație doar pe traseu, dar la final uită să mai pună câte ceva. Personal, în timpul alergării prefer să beau doar apă sau să consum un gel energizant din rezerva proprie. În schimb la final, simt nevoia unei alimentații mai consistente și aici am găsit acest lucru din abundență, felicitări!

  De asemenea felicitări pentru inițiativa de centralizare a pozelor/filmelor, foarte puține alte concursuri o fac, economisim mult timp de răsfoit Facebook-ul din scoarță în scoarță, zile în șir, doar-doar a mai publicat careva un set de poze. E o ușurare să găsești toate materialele într-un singur loc.

 • Oana

  Felicitari organizatorilor si voluntarilor! Au facut o atmosfera pe cinste! Multumim de asemenea de incurajarile primite pe traseu!Iar pentru cei care posteaza link-uri cu poze de pe facebook ii rog sa le faca publice pentru ca nu toti avem conturi pe aceasta retea de socializare. Ce sa-i facem, nu suntem toti in pas cu tehnologia, sau poate nu dorim.
  Multumesc frumos!

 • Adrian

  Felicitari pentru organizare! La editia de anul viitor mi-ar placea:
  – sa existe separare intre categoria de varsta 30-39 si cei sub 30 ani
  – startul sa fie mutat de la ora 12 mai devreme

 • Adrian Hogiu

  Poze de pe traseul de cross nu are nimeni? Pana acuma majoritatea sunt cu semimaratonistii…

 • Codrin

  Salut, numai de bine si de la mine si ceva impresii de la a doua editie:
  http://alpinclubbrasov.ro/semimaraton-intersport-brasov-6-aprilie-2013/

 • Daniel

  Faceti si voi niste medali ca lumea