Sponsori

IntersportIntersport

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004. În momentul de faţă, sunt 21 de magazine – cinci în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani. Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Intersport la Semimaraton Intersport Brasov 2013

VodafoneVodafone

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband.

Vodafone la Semimaraton Intersport Brasov 2013

dedemanDedeman

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 30 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 30 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.
În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 6000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Dedeman la Semimaraton Intersport Brasov 2013

BCRBanca Comercială Română (BCR)

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este o bancă universală care deserveşte atât clienţi retail, cât şi clienţi corporativi. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este în prezent cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni în străinătate, precum şi de leasing, economisire & creditare în scopuri locative (bancă pentru locuinţe) şi subsidiare pentru pensii private.

BCR oferă întreaga gama de servicii bancare, incluzând soluţii de internet banking, phone banking şi e-commerce. Reţeaua băncii cuprinde 643 de unităţi şi agenţii retail (pentru persoane fizice şi microîntreprinderi) în toate oraşele din România cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii corporate (IMM-uri şi companii mari) sunt deserviţi de 48 de centre de afaceri dedicate. BCR deţine cea mai mare reţea naţională de ATM-uri şi POS-uri – peste 2.200 de bancomate şi peste 18.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru efectuarea plăţilor cu cardul.

BCR la Semimaraton Intersport Brasov 2013

SalomonSalomon

Salomon s-a nascut in Alpii francezi in 1947. Pasiunea noastra pentru progresul sporturilor montane, imbunatatirea produselor, calitate si arta ne determina sa cream echipament de varf care permite multa libertate de miscare si va ajuta sa va depasiti limitele in spatiul montan.

Puteti gasi produsele noastre aici.

Salomon la Semimaraton Intersport Brasov 2013

S-KARPS-KARP

S-KARP oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.

La fabricarea articolelor S-KARP punem suflet şi contribuim cu specialişti, tehnologie modernă, precum şi materiale de cea mai bună calitate. Toate acestea din dorinţa de a face un lucru bun, care să aducă mulţumire tuturor.

Deviza brand-ului este “JOY TO GO” , aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP şi va veţi simţi bine, fie ca mergeţi prin oraş, intr-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.

S-KARP la Semimaraton Intersport Brasov 2013

IsostarIsostar

Isostar – Cu peste 35 de ani de experienţă în lucrul cu experti in nutritie si sportivi din multiple domenii de pe toate continentele, ISOSTAR este astazi marca nr. 1 in Europa de nutritie sportiva. În România, ISOSTAR este zi de zi alaturi de sportivii amatori sau profesionisti printr-o gama variata de produse, arome si formate, ce acopera nevoile nutriţionale ale sportivilor inainte, in timpul si dupa efort, atat la antrenamente cat si in competitii. Indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, nutritia corecta este esentiala in reusita sportiva!

Isostar la Semimaraton Intersport Brasov 2013

PolarPolar

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Puteti achizitiona ceasurile Polar aici

Polar la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Kron bunKron

KRON BUN este un brand local produs într-o fabrică nouă, la standardele și în tradiția dulciurilor produse în Brașov de peste o sută de ani.

Ne găsiți în comerțul tradițional cu următoarele produse:

  • Jelly – jeleuri in formă și cu aromă de fructe: lamâi, portocale și căpșune
  • Gummy – ursuleți gumați într-un sortiment variat de culori și arome
  • Batoane de ciocolată cu arahide, caramel și nougat

Kron Bun la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Aqua CarpaticaAqua Carpatica

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Aqua Carpatica la Semimaraton Intersport Brasov 2013

buffBuff®

Buff este marca ce produce un articol vestimentar inovativ, folositor, ce te va feri de soare, vânt și frig. Succesul mărcii se datorează creării acestui articol vestimentar care nu a existat înainte de 1992, și care îndeplinește cerințele de funcționalitate, calitate și design între sportivi și împătimiții de activitități în aer liber.

Buff la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Tecton TrustTecton TrustS-a întâmplat în anul 2001, când piața construcțiilor începea să ia avânt, cu toate că era încă dominată de coloși. După un stagiu de câțiva ani pe șantierele marilor companii brașovene pentru care dezvoltaserăm o serie de proiecte importante, am hotărât să inființăm propria noastră firmă, convinși că vom putea face mai mult și mai bine. Astfel s-a născut TECTON TRUST, din pasiune pentru construcții și un dram de nebunie. Am pornit la drum fără să știm ce ne așteaptă, dar cu foarte mult entuziasm, fără prea multe utilaje, dar cu o experiență solidă, acumulată până atunci. Eram doar o mână de oameni dornici să construiască.

Au trecut 11 ani și încă nu ne-am oprit. Construim în continuare. Experiența noastră s-a îmbogățit, utilajele s-au înmulțit și s-au modernizat, echipa specialiștilor noștri s-a mărit. Ceva a rămas însă neschimbat. Fundația pe care am ridicat Tecton Trust a fost una formată din câteva principii simple, dar solide, de la care nu ne-am abătut niciodată, mai ales atunci când ne-a fost mai greu: muncim cu aceeași pasiune și cu aceeași grijă pentru detalii ca la început.

Probabil de aceea existăm și azi. Probabil de aceea vom fi și mâine.

Tecton la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Eliana mallELIANA mall

Primul mall deschis în Braşov în anul 2004 cuprinde un mix de magazine, un cinematograf multiplex şi spaţii de agrement.

Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant. Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport. Singurul cinematograf multiplex din oraş, deschis sub brandul Cityplex, oferă cele mai noi filme, precum şi producţii 3D.
ELIANA mall – Parte din familia ta.

Eliana Mall la Semimaraton Intersport Brasov 2013

diversitasDiversitas Group RomaniaAm inceput activitatea in 1993 cu scopul, ca la un moment dat orice persoana sa poata gasi la noi cel putin un produs / serviciu de calitate, care sa-i fie util.
Dupa 20 ani de activitate am reusit si vi le oferim cu amabilitate.Detalii pe www.DGR.ro sau la sediul nostru.

DGR, Sustine Practicarea Sportului.

Diversitas Grup la Semimaraton Intersport Brasov 2013

SportsworldSportsworld.ro

Sportsworld.ro este un magazin online ce se adresează tuturor iubitorilor de sport. Fie că este vorba de sporturi de vară sau sporturi de iarnă, Sportsworld.ro este locul unde te poti echipa din cap pana in picioare.

Laps.ro este divizia echipei Sportsworld care ofera o gama larga de ceasuri si dispozitive de orientare dedicate sporturilor. Va asteptam!

Sportsworld la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Grupul SchaefflerGrupul SchaefflerGrupul Schaeffler cu cele trei mărci ale sale, INA, LuK şi FAG este un furnizor renumit pentru industrie, unul dintre liderii mondiali în producţia de rulmenţi. În 2011 Grupul a realizat o cifră de afaceri de 10,7 miliarde de euro în cele peste 180 de locaţii ale sale situate din 50 de ţări. Depăşind 76.000 de angajaţi în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii europene în proprietate familială.

Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. După o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie. Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei familiale.

INA Schaeffler la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Cheile GradisteiCheile GradisteiComplexul turistic Resort Moeciu este situat in Moeciu, la doar 7 km distant fata de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov, departe de freamatul orasului.

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km fata de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, la o altitudine de 1300 de metri.

Cheile Gradistei la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Comments are closed.