Facebook Popup Widget

Comunicat

Semimaraton Brasov Intersport & Cros Eldon – editia III-a, 2014

Sâmbătă, 5 Aprilie 2014, a avut loc a III-a editie a Semimaratonului Brasov Intersport, o competitie de alergare montana pe potecile din jurul Brasovului, organizata de Asociatia Cetatea Brasovului si avand ca sponsor principal lantul de magazine Intersport. Peste 1000 de concurenti au luat startul in probele de cross si semimaraton, fiind incurajati de aproximativ 1500 de suporteri.

Pregatirea si promovare acestei editii de concurs a inceput din luna octombrie 2013. In toata aceasta perioada s-au realizat zeci de materiale jurnalistice publicate pe site-ul evenimentului www.semimaraton.ro, pe cele mai importante site-uri de profil de la noi din tara (ex: www.maraton.info.ro, www.alerg.ro, www.alpinet.org, www.carpati.org etc), dar și in presa scrisă si posturile radio si TV. Promovarea s-a făcut și prin newslettere trimise periodic la cei peste 2000 de participanti si colaboratori la evenimentele anterioare ale Asociatiei Cetatea Brasovului ( primele 2 editii ale Semimaratonului, Duatlonul Cetatea Brasovului, pista de alergare de sub Tampa, etc). si pe pagina Facebook a evenimentului care a ajuns la 1700 de urmaritori. Pe langa campaniile de promovare online am desfasurat vizite la liceele din orasul Brasov, unde am vorbit despre sport si beneficiile practicarii sportului in mod frecvent. Am impartit afise si flyere in magazinele de specialitate si la competitiile asemanatoare care s-au desfasurat pana la startul concursului.

Anul acesta cu ajutorul fundatiei Emag am oferit inscrierea gratuita tinerilor pana in 19 ani. De asemenea si cei care au implinit 60 de ani au beneficiat de aceasta facilitate. Am avut ca invitati personalitati si sportivi de performanta pentru care am pregatit premii substantiale. Castigatorii celei de a III-a editii sunt:

Semimaratonului Intersport Brasov
Open masculin
I Gheorghita Vitalie 1:15:30
II Gyorgy Szabolcs 1:20:02
III : Laza Florin 1:20:39

Open feminin
I : Florea Monica 1:25:55
II : Dragomir Denisa 1:29:34
III : Mutter Ingrid 1:38:02

Cros Eldon
Open masculin
I Betej Daniel 39:20
II Calborean Claudiu 40:09
III Szomyu Florin 43:34

Open feminin
I : Buga Florentina 52:07
II Tofalvi Orsolya 52:11
III Anton Elena 54:14

Tot anul acesta a fost primul an in care am initiat si o campanie de fundraising, iar cu cateva zile inaintea cursei am reusit sa cumparam din banii donati o masina pentru organizatia Hospice Casa Sperantei. Un sponsor important s-a alaturat eforturilor noastre si a anuntat ca va face o donatie de inca 2 Hosmasini in aceasa luna. Suntem siguri ca putem face mai mult pentru cei mai putini norocosi care nu se pot bucura de o viata sanatoasa. Cresterea concursului va avea un impact pozitiv asupra comunitatii prin continuarea acestor actiuni.

Tinem sa multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest an – sponsorilor principali Intersport si Eldon, voluntarilor din ziua concursului, Primăria, Politia, Jandarmeria si Asociatia Salvamont Brasov, Dedeman, BCR, Salomon, Polar, Auchan, Emag, Kron Bun, Aqua Carpatica, PowerBar, Delaco, Lacerta, Terroirs, Reinert, Caditec, Raul Event Solution, Livezile Dobrinoiu, Thebigday.ro, mobilPay, Sitedity, Hospice Casa Sperantei, Asociatia The Duke of Edinburgh’s si Amad.

Asociatia Cetatea Brasovului
Brașov – 14 Aprilie 2014

Descarca de aici pachetul de bannere Semimaraton Brasov Intersport 2014

Comments are closed.