Facebook Popup Widget

    Sponsori

IntersportIntersport

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004. În momentul de faţă, sunt 21 de magazine – cinci în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani. Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Intersport la Semimaraton Intersport Brasov 2013

EldonEldon

De aproape 100 de ani stăm la dispoziția clienților noștri, oferind soluții pentru succesul proiectelor pe care le derulează. Ne păstrăm în continuare angajamentul de a vă oferi sprijin printr-o atitudine proactivă, pentru a beneficia de cele mai bune produse, destinate celor mai exigente cerințe.

Nu mai este un secret faptul că succesul pe piața puterii și distribuției energiei electrice sau al aplicațiilor de automatizări și control, inclusiv industria constructoare de mașini, este dat de cele mai bune utilaje și de parteneri de încredere.

De aceea, facem tot ce ne stă în putere pentru a oferi mai mult decât un preț bun, calitate și performanțe, întrucât „clienții noștri sunt cei mai importanți” și considerăm că nu există substitut pentru excelența în serviciile pe care vi le oferim.

BCRBanca Comercială Română (BCR)

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este o bancă universală care deserveşte atât clienţi retail, cât şi clienţi corporativi. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este în prezent cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni în străinătate, precum şi de leasing, economisire & creditare în scopuri locative (bancă pentru locuinţe) şi subsidiare pentru pensii private.

BCR oferă întreaga gama de servicii bancare, incluzând soluţii de internet banking, phone banking şi e-commerce. Reţeaua băncii cuprinde 643 de unităţi şi agenţii retail (pentru persoane fizice şi microîntreprinderi) în toate oraşele din România cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii corporate (IMM-uri şi companii mari) sunt deserviţi de 48 de centre de afaceri dedicate. BCR deţine cea mai mare reţea naţională de ATM-uri şi POS-uri – peste 2.200 de bancomate şi peste 18.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru efectuarea plăţilor cu cardul.

BCR la Semimaraton Intersport Brasov 2013

dedemanDedeman

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 30 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 30 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.
În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 6000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Dedeman la Semimaraton Intersport Brasov 2013

SalomonSalomon

Salomon s-a nascut in Alpii francezi in 1947. Pasiunea noastra pentru progresul sporturilor montane, imbunatatirea produselor, calitate si arta ne determina sa cream echipament de varf care permite multa libertate de miscare si va ajuta sa va depasiti limitele in spatiul montan.

Puteti gasi produsele noastre aici.

Salomon la Semimaraton Intersport Brasov 2013

PolarPolar

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Puteti achizitiona ceasurile Polar aici

Polar la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Auchan - Diferenta e in buzunarul tauAuchan

Diferența Auchan: totul în avantajul clienților

Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în România ca având cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrâns de promotii ci urmareste ca întreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e în buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei în favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

Fundatia EmagFundatia Emag

Misiunea Fundației eMAG este de a susține educația, înteleasă ca proces de formare a viitorilor specialiști și cetățeni responsabili.

Acțiunile noastre au început în octombrie 2012 cu programul „Hai la Olimpiadă!”, al cărui scop este de a sprijini elevii, studenții și profesorii care fac performanță în domeniile matematicii, informaticii și fizicii. Din toamna anului 2013, ne-am extins aria de interes către copiii dornici să se pregătească suplimentar la aceste materii și am implementat centre de pregătire la care au acces toți elevii de gimnaziu și liceu din București.

Ne dorim să încurajăm educația în toate formele ei, de la vârfurile performanței în domenii tehnice, până la a deprinderea de a cultiva o viață echilibrată.

Începând cu ianuarie 2014, ne-am implicat în susținerea sportului înțeles ca o componentă importantă a educației. Urmărim ca, prin acest proiect, să transmitem un mesaj legat de importanța mișcării pentru dezvoltarea noastră firească și pentru atingerea unui nivel real de performanță în domeniile în care activăm. Indiferent dacă alegem să facem carieră în finanțe sau fizică atomică, sportul practicat de plăcere ne va aduce un tonus și o mulțumire care vor susține preocupările noastre principale. La polul opus, un fizic degradat va actiona ca un balast. Acest mesaj se adresează atât tinerilor care se află la începutul carierei lor cât și copiilor și părinților care sunt responsabili pentru formarea acestora.

Kron bunKron

KRON BUN este un brand local produs într-o fabrică nouă, la standardele și în tradiția dulciurilor produse în Brașov de peste 100 de ani.

 

Ne găsiți în comerțul tradițional cu următoarele produse:

  • KronBun Ozzy – ursuletul distractiv cu arome de fructe, fondant de zmeura si caramel acoperite cu cacao, iar in curand si cu menta si fragi
  • KronBun Jelly – jeleuri in formă și cu aromă de fructe: lamâi, portocale și căpșune
  • KronBun Gummy – ursuleți gumați într-un sortiment variat de culori și arome
  • KronBun Batoane de ciocolată cu arahide, caramel și nougat
  • BUCEGI – batoanele de ciocolata cu cocos si visine sau portocale

Kron Bun la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Aqua CarpaticaAqua Carpatica

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Aqua Carpatica la Semimaraton Intersport Brasov 2013

PowerbarPowerbar
PowerBar este unul din cei mai mari producatori de alimente destinate sportului de performanta.

PowerBar a fost creat de atleti, pentru atleti. Am pornit PowerBar® ca sa ajutam sportivii sa isi atinga obiectivele oferindu-le produse nutritioniste pentru o performanta atletica optima.

Toate produsele noastre sunt rezultatul mai multor decenii de inovatie in nutritionism adresat sportivilor si am ramas intotdeauna la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa satisfacem cerintele nutritionale si aporturile de energie pentru toti atletii, de la campioni mondiali si amatori avansati, la incepatori si celor care vor doar sa se perfectioneze.

Noi credem ca atunci cand iti impingi limtele devii mai puternic. Si pentru a castiga aceasta putere ai nevoie de energie ca sa iti dobori limitele, sa vezi din ce esti facut. Esti mai puternic decat crezi™.

Delaco - Fan branzaDelaco

Gustul intens de lapte ne aduce aminte care sunt lucrurile esențiale de care trebuie să avem grijă în viață: sănătatea, oamenii dragi nouă și visele, pasiunile care trebuie urmate. Ne propunem ca prin produsele noastre să îmbunătățim calitatea alimentației și să le dăm oamenilor idei noi despre cum pot folosi brânzeturile. Ne dorim ca pasiunea noastră să îi inspire și să îi facă să își găsească timp pentru propriile pasiuni. Principalul nostru scop este sa trezim pasiunea in voi, pasiunea pentru orice si in special pentru branzeturi.

Gopro Xtremvideo.roXtremVideo.ro – GoPro

Atunci cand spui camere de actiune gandul iti fuge fara sa vrea la GoPro! Acestea nu mai au nevoie de nici o prezentare in randul iubitorilor de actiune (si nu numai). Calitatea incontestabila a acestora continua sa uimeasca, acestea fiind folosite atat de sportivi sau iubitori de actiune cat si de studiouri le foto video sau TV. Numeroasele accesorii fac ca aceste camere sa poata fi montate practic oriunde, astfel incat utilizatorul sa obtina cele mai spectaculoase imagini, din cele mai interesante unghiuri. Daca mai spunem ca filmeaza pana la rezolutii de 4k, este submersibila si poate fi controlata prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete credem ca am spus destul.

Xtremvideo.ro, reprezentantul oficial in Romania al firmei Woodman Labs (alias Gopro) va ofera sansa de a castiga o astfel de camera la Tombola GoPro organizata in cadrul Semimaratonului Brasov. Va dorim succes!

buffBuff®

Buff este marca ce produce un articol vestimentar inovativ, folositor, ce te va feri de soare, vânt și frig. Succesul mărcii se datorează creării acestui articol vestimentar care nu a existat înainte de 1992, și care îndeplinește cerințele de funcționalitate, calitate și design între sportivi și împătimiții de activitități în aer liber.

Buff la Semimaraton Intersport Brasov 2013

ReinertH&E REINERT

La începutul anului 2007, Grupul Reinert inaugurează fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert România, aceasta fiind prima fabrică pe care producătorul german o deschide în afara graniţelor ţării de origine. Scopul companiei H&E Reinert este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar în acest sens fabrica de la Feldioara este certificată: ISO 9001: 2008 şi IFS – High Level.

Calitatea superioară a mezelurilor REINERT este rezultatul unui nivel înalt de control al igienei şi al selecţiei atente a ingredientelor utilizate. Pe parcursul celor 7 ani de când fabrica din România a fost deschisă, Reinert a reușit sa își creeze un renume in segmentul mezelurilor premium consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Fiecare gamă de mezeluri se face remarcată printr-un ambalaj special şi design atractiv, care completează gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar si celor mici.

CaditecCaditec

Utilizând cele mai uzuale softuri de proiectare şi programare, având o echipă tânără şi motivată, Caditec oferă o gamă completă de servicii de inginerie în domeniul auto, industria aerospațială și cel de automatizare a liniilor de producţie. Pornind de la servicii simple de proiectare până la servicii integrate, de la concept la producția de serie, incluzând servicii de design conceptual, simulare de produs/optimizare şi fabricarea dispozitivelor, Caditec oferă un sprijin real clienţilor din industria automotive, aerospaţială şi a utilajelor speciale să devină mai competitivi pe piaţă. Ne găsiţi pe: www.caditec.ro.

<!–

VodafoneVodafone

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband.

Vodafone la Semimaraton Intersport Brasov 2013

S-KARPS-KARP

S-KARP oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.

La fabricarea articolelor S-KARP punem suflet şi contribuim cu specialişti, tehnologie modernă, precum şi materiale de cea mai bună calitate. Toate acestea din dorinţa de a face un lucru bun, care să aducă mulţumire tuturor.

Deviza brand-ului este “JOY TO GO” , aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP şi va veţi simţi bine, fie ca mergeţi prin oraş, intr-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.

S-KARP la Semimaraton Intersport Brasov 2013

IsostarIsostar

Isostar – Cu peste 35 de ani de experienţă în lucrul cu experti in nutritie si sportivi din multiple domenii de pe toate continentele, ISOSTAR este astazi marca nr. 1 in Europa de nutritie sportiva. În România, ISOSTAR este zi de zi alaturi de sportivii amatori sau profesionisti printr-o gama variata de produse, arome si formate, ce acopera nevoile nutriţionale ale sportivilor inainte, in timpul si dupa efort, atat la antrenamente cat si in competitii. Indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, nutritia corecta este esentiala in reusita sportiva!

Isostar la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Tecton TrustTecton TrustS-a întâmplat în anul 2001, când piața construcțiilor începea să ia avânt, cu toate că era încă dominată de coloși. După un stagiu de câțiva ani pe șantierele marilor companii brașovene pentru care dezvoltaserăm o serie de proiecte importante, am hotărât să inființăm propria noastră firmă, convinși că vom putea face mai mult și mai bine. Astfel s-a născut TECTON TRUST, din pasiune pentru construcții și un dram de nebunie. Am pornit la drum fără să știm ce ne așteaptă, dar cu foarte mult entuziasm, fără prea multe utilaje, dar cu o experiență solidă, acumulată până atunci. Eram doar o mână de oameni dornici să construiască.

Au trecut 11 ani și încă nu ne-am oprit. Construim în continuare. Experiența noastră s-a îmbogățit, utilajele s-au înmulțit și s-au modernizat, echipa specialiștilor noștri s-a mărit. Ceva a rămas însă neschimbat. Fundația pe care am ridicat Tecton Trust a fost una formată din câteva principii simple, dar solide, de la care nu ne-am abătut niciodată, mai ales atunci când ne-a fost mai greu: muncim cu aceeași pasiune și cu aceeași grijă pentru detalii ca la început.

Probabil de aceea existăm și azi. Probabil de aceea vom fi și mâine.

Tecton la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Eliana mallELIANA mall

Primul mall deschis în Braşov în anul 2004 cuprinde un mix de magazine, un cinematograf multiplex şi spaţii de agrement.

Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant. Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport. Singurul cinematograf multiplex din oraş, deschis sub brandul Cityplex, oferă cele mai noi filme, precum şi producţii 3D.
ELIANA mall – Parte din familia ta.

Eliana Mall la Semimaraton Intersport Brasov 2013

diversitasDiversitas Group RomaniaAm inceput activitatea in 1993 cu scopul, ca la un moment dat orice persoana sa poata gasi la noi cel putin un produs / serviciu de calitate, care sa-i fie util.
Dupa 20 ani de activitate am reusit si vi le oferim cu amabilitate.Detalii pe www.DGR.ro sau la sediul nostru.

DGR, Sustine Practicarea Sportului.

Diversitas Grup la Semimaraton Intersport Brasov 2013

SportsworldSportsworld.ro

Sportsworld.ro este un magazin online ce se adresează tuturor iubitorilor de sport. Fie că este vorba de sporturi de vară sau sporturi de iarnă, Sportsworld.ro este locul unde te poti echipa din cap pana in picioare.

Laps.ro este divizia echipei Sportsworld care ofera o gama larga de ceasuri si dispozitive de orientare dedicate sporturilor. Va asteptam!

Sportsworld la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Grupul SchaefflerGrupul SchaefflerGrupul Schaeffler cu cele trei mărci ale sale, INA, LuK şi FAG este un furnizor renumit pentru industrie, unul dintre liderii mondiali în producţia de rulmenţi. În 2011 Grupul a realizat o cifră de afaceri de 10,7 miliarde de euro în cele peste 180 de locaţii ale sale situate din 50 de ţări. Depăşind 76.000 de angajaţi în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii europene în proprietate familială.

Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. După o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie. Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei familiale.

INA Schaeffler la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Cheile GradisteiCheile GradisteiComplexul turistic Resort Moeciu este situat in Moeciu, la doar 7 km distant fata de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov, departe de freamatul orasului.

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km fata de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, la o altitudine de 1300 de metri.

Cheile Gradistei la Semimaraton Intersport Brasov 2013

–>

Comments are closed.