Facebook Popup Widget

Sponsori

IntersportIntersport

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004. În momentul de faţă, sunt 21 de magazine – cinci în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani. Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Intersport la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Auchan - Diferenta e in buzunarul tauAuchan

Diferența Auchan: totul în avantajul clienților

Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în România ca având cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrâns de promotii ci urmareste ca întreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e în buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei în favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

BCRBanca Comercială Română (BCR)

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este o bancă universală care deserveşte atât clienţi retail, cât şi clienţi corporativi. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este în prezent cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni în străinătate, precum şi de leasing, economisire & creditare în scopuri locative (bancă pentru locuinţe) şi subsidiare pentru pensii private.

BCR oferă întreaga gama de servicii bancare, incluzând soluţii de internet banking, phone banking şi e-commerce. Reţeaua băncii cuprinde 643 de unităţi şi agenţii retail (pentru persoane fizice şi microîntreprinderi) în toate oraşele din România cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii corporate (IMM-uri şi companii mari) sunt deserviţi de 48 de centre de afaceri dedicate. BCR deţine cea mai mare reţea naţională de ATM-uri şi POS-uri – peste 2.200 de bancomate şi peste 18.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru efectuarea plăţilor cu cardul.

BCR la Semimaraton Intersport Brasov 2014

Ciuc premiumCiuc Premium

Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și îi încurajează pe toți cei care indrăznesc să facă lucrurile diferit, să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.

Ne gasiti pe ciucpremium.ro

PowerbarPowerbar

PowerBar este unul din cei mai mari producatori de alimente destinate sportului de performanta.PowerBar a fost creat de atleti, pentru atleti. Am pornit PowerBar® ca sa ajutam sportivii sa isi atinga obiectivele oferindu-le produse nutritioniste pentru o performanta atletica optima.Toate produsele noastre sunt rezultatul mai multor decenii de inovatie in nutritionism adresat sportivilor si am ramas intotdeauna la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa satisfacem cerintele nutritionale si aporturile de energie pentru toti atletii, de la campioni mondiali si amatori avansati, la incepatori si celor care vor doar sa se perfectioneze.Noi credem ca atunci cand iti impingi limtele devii mai puternic. Si pentru a castiga aceasta putere ai nevoie de energie ca sa iti dobori limitele, sa vezi din ce esti facut. Esti mai puternic decat crezi™.

dedemanDedeman

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 30 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 30 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.
În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 6000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Dedeman la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Auto KinoAuto Kino

Înființată în 2006 în Brașov, firma Auto-Kino și-a început activitatea din dorința de a reprezenta un brand de renume în lumea automobilelor, și anume Subaru. Activitatea de dealership nu a fost și nici nu a rămas singura preocupare a firmei noastre pe piața auto. Din dorința de a acoperi nevoia de servicii tot mai extinsă a clienților, firma noastră s-a dezvoltat și și-a lărgit domeniul de activitate permanent, devenind în prezent un centru auto care oferă o gama completă de servicii, aici enumerând: reparații mecanice și electrice, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie, servicii de tractare și asistență rutieră, centru de constatare daune.

În 2013 am devenit dealer autorizat KIA, o marcă în plină expansiune pe piața auto mondială, un producător venind cu o mare promisiune orientată spre inovație și calitate. Subaru este prin definiție o mașină sportivă și de outdoor, iar Kia, un producător care se laudă cu o orientare importantă spre mișcarea sportivă, fiind sponsor al Australian Open, FIFA World Cup, sau alte comptiții sportive de anvergură. În acest context, Auto-Kino păstrează accentul mărcilor pe care le reprezintă, se implică și sprijină sportul, ecologia și mișcarea în aer liber în ansamblu.

www.subarubrasov.ro | www.kiabrasov.ro | contact@subarubrasov.ro

PolarPolar

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Puteti achizitiona ceasurile Polar aici

GeneraliGenerali

E bine sa stii ca esti in siguranta. Masina, sanatate, casa, calatorii. Fiecare dintre noi isi are prioritatile stabilite. Iar pe masura ce ne atingem fiecare obiectiv, este firesc sa ne asiguram ca avem protectia si stabilitatea necesare pentru a face urmatorul pas. De aceea, Generali iti ofera o gama completa si flexibila de solutii de asigurare, pentru ca tu sa te bucuri de viata din plin.

generali.ro

Lactate Olympus DairyOLYMPUS

Fabrica de Lapte Brasov S.A. este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Sud-Estul Europei. Prezenti în România inca din anul 1999, am inaugurat in anul 2011 cea mai mare și avansata tehnologic fabrica de lactate din țară, în urma unei investiții greenfield de peste 55 milioane de euro. Noua fabrica, se întinde pe o suprafata de 28.000 de metri patrati la marginea Brașovului, producand lactate de cea mai inalta calitate atat pentru piața locală, cât și pentru piețele internationale sub brand-ul Olympus.

Nestle LionNestle

Nascut in 1979 in fabrica Nestlé Rowntree din York – Marea Britanie, Nestlé LION este un baton cu o reteta complexa si “pericu…los” de buna: napolitana crocanta, caramel fin, fulgi de orez si cea mai delicioasa glazura de ciocolata.

Sfatul Nestlé Lion: ai incredere in fortele proprii si depaseste-ti limitele de fiecare data! Trezeste leul din tine!

www.nestle.ro

Aqua CarpaticaAqua Carpatica

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Aqua Carpatica la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Fundatia Emag 140 batai pe minut140 DE BĂTĂI PE MINUT

Programul “140 DE BĂTĂI PE MINUT” lansat de Fundația eMAG aduce în discuție o componentă importantă, dar neglijată a educației: deprinderea de a face mișcare, înțeleasă ca principiu esențial pentru atingerea unui nivel real și durabil de performanță.

Exercițiul fizic este un ingredient indispensabil pentru transformarea unui copil într-un adult puternic, disciplinat și, de ce nu, care are curajul de a schimba lumea. Copiii și tinerii trebuie atrași către sport și ajutați să descopere beneficiile pe care le aduce practicarea acestuia. În plus, prin practicarea sportului în aer liber copiii au șansa de a descoperi frumusețea naturii și de a cultiva un stil de viață sănătos și echilibrat.

De data aceasta, programul ”140 DE BĂTĂI PE MINUT” îi invită copii și tineri la Semimaraton Brașov, oferind primilor 300 de participanți cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani o reducere de 67% la taxa de înscriere pentru Cursa Populară de 4 km. În felul acesta, ei vor achita doar o taxă simbolică de 10 lei.

ReinertH&E REINERTLa începutul anului 2007, Grupul Reinert inaugurează fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert România, aceasta fiind prima fabrică pe care producătorul german o deschide în afara graniţelor ţării de origine. Scopul companiei H&E Reinert este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar în acest sens fabrica de la Feldioara este certificată: ISO 9001: 2008 şi IFS – High Level.

Calitatea superioară a mezelurilor REINERT este rezultatul unui nivel înalt de control al igienei şi al selecţiei atente a ingredientelor utilizate. Pe parcursul celor 7 ani de când fabrica din România a fost deschisă, Reinert a reușit sa își creeze un renume in segmentul mezelurilor premium consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Fiecare gamă de mezeluri se face remarcată printr-un ambalaj special şi design atractiv, care completează gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar si celor mici.

S-KARPS-KARP

S-KARP oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.

La fabricarea articolelor S-KARP punem suflet şi contribuim cu specialişti, tehnologie modernă, precum şi materiale de cea mai bună calitate. Toate acestea din dorinţa de a face un lucru bun, care să aducă mulţumire tuturor.

Deviza brand-ului este “JOY TO GO” , aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP şi va veţi simţi bine, fie ca mergeţi prin oraş, intr-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.

S-KARP la Semimaraton Intersport Brasov 2013

buffBuff®

Buff este marca ce produce un articol vestimentar inovativ, folositor, ce te va feri de soare, vânt și frig. Succesul mărcii se datorează creării acestui articol vestimentar care nu a existat înainte de 1992, și care îndeplinește cerințele de funcționalitate, calitate și design între sportivi și împătimiții de activitități în aer liber.

Buff la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Gopro Xtremvideo.roXtremVideo.ro – GoPro

Atunci cand spui camere de actiune gandul iti fuge fara sa vrea la GoPro! Acestea nu mai au nevoie de nici o prezentare in randul iubitorilor de actiune (si nu numai). Calitatea incontestabila a acestora continua sa uimeasca, acestea fiind folosite atat de sportivi sau iubitori de actiune cat si de studiouri le foto video sau TV. Numeroasele accesorii fac ca aceste camere sa poata fi montate practic oriunde, astfel incat utilizatorul sa obtina cele mai spectaculoase imagini, din cele mai interesante unghiuri. Daca mai spunem ca filmeaza pana la rezolutii de 4k, este submersibila si poate fi controlata prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete credem ca am spus destul.

Xtremvideo.ro, reprezentantul oficial in Romania al firmei Woodman Labs (alias Gopro) va ofera sansa de a castiga o astfel de camera la Tombola GoPro organizata in cadrul Semimaratonului Brasov. Va dorim succes!

Superfit

Dr. Şerban Damian te invită să descoperi dacă eşti în formă pentru un antrenament eficient!

Centrul de nutriţie Superfit prezintă laboratorul pentru testare sportivă pentru amatori şi profesionişti

Testarea cardiometabolică, analiza compoziției corporale cu ultrasunet sau analiza posturii, a mersului și a alergării se pot realiza acum la unul dintre cele mai moderne laboratoare de testare sportivă care se regăseşte în cadrul centrului de nutriţie Superfit. Cu echipamentele de ultimă generație şi cu tehnologia modernă și performantă se pot determina o gamă largă de parametri fiziologici de maximă importanță pentru înțelegerea particularităților individuale și pentru optimizarea programului de antrenament, atât al sportivilor profesionişti cât şi al amatorilor.

Centrul Superfit pentru testarea performanțelor umane s-a născut din dorința de a fi alături de sportivii amatori și de performanță, încă din momentul în care iau startul și până când vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Specialiștii Superfit sunt pregătiți pentru a interpreta datele obținute și pentru a oferi celor care se antrenează, precum și antrenorilor, toate informațiile ce pot fi transpuse în recomandări practice, așa cum sunt planurile de antrenament.

“La o primă vedere poate părea sofisticat şi adresat sportivilor profesionişti sau semi-profesionişti însă trebuie să ştiţi că orice persoană care doreşte să-şi controleze performanţele sportive poate trece pragul nostru. Este chiar indicat persoanelor care îşi doresc să slăbească şi care intentionează să urmeze un program de nutriţie şi sport pentru că, în funcţie de parametrii în care se află, poate urma un program personalizat şi, astfel, eficient.”, declară dr. Şerban Damian.

Testarea cardiometabolică este cea mai performantă și utilă analiză pe care o poate face un sportiv, iar determinarea VO2max este esențială pentru a stabili care este capacitatea de performanță la un moment dat. Această investigație permite analiza în detaliu a metabolismului și corelarea parametrilor fiziologici (consumul de grăsimi și carbohidrați ca substraturi energetice, cu frecvența cardiacă), astfel încât să se poată stabili cu precizie zonele de antrenament eficiente.

Analiza compoziției corporale cu ultrasunete (adipometria ecografică) este o modalitate foarte precisă de determinare a structurilor organismului, cu vizualizarea straturilor externe (țesut adipos, masă musculară).

Analiza posturii, mersului și alergării cu echipament optic computerizat reprezintă o modalitate modernă de a determina parametrii fiziologici de bază ce alcătuiesc mișcarea, oferind rezultate în detaliu ce pot fi ulterior încorporați în programe de refacere si corectare kinetică.

Răspunsul fiziologic la efort este atent analizat în laboratorul Superfit. Este singura modalitate pentru a înțelege cum reacționează organismul la diferite tipuri și niveluri de efort, stabilind astfel nivelul de antrenament în diverse momente cheie.

Nu în cele din urmă, la Centrul Superfit doritorii pot beneficia de consiliere în nutriție sportivă și psihologia sportului de la specialiști acreditați, cu pregătire internațională.

Pentru sportivii de performanță aici se găsesc cele mai moderne soluții de testare care stau la baza conceperii și individualizării programelor de antrenament și nutriție specifice pentru fiecare sport în parte. Laboratorul este deschis tuturor sportivilor: atletism, ciclism, triatlon, fotbal, handbal, baschet, canotaj, gimnastică, tenis de câmp, înot.

Mai multe detalii pe site http://performanta.superfit.ro

Grupul SchaefflerGrupul Schaeffler

Grupul Schaeffler cu cele trei mărci ale sale, INA, LuK şi FAG este un furnizor renumit pentru industrie, unul dintre liderii mondiali în producţia de rulmenţi. În 2011 Grupul a realizat o cifră de afaceri de 10,7 miliarde de euro în cele peste 180 de locaţii ale sale situate din 50 de ţări. Depăşind 76.000 de angajaţi în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii europene în proprietate familială.

Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană. După o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie. Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei familiale.

INA Schaeffler la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Caditec automationCADITEC

A “One Stop Shop” for Integrated Engineering Services.

Utilizând cele mai uzuale softuri de proiectare şi programare, având o echipă tânără şi motivată, Caditec oferă o gamă completă de servicii de inginerie în domeniul auto, industria aerospațială și cel de automatizare a liniilor de producţie.

Pornind de la servicii simple de proiectare până la servicii integrate, de la concept la producția de serie, incluzând servicii de design conceptual, simulare de produs/optimizare şi fabricarea dispozitivelor, Caditec oferă un sprijin real clienţilor din industria automotive, aerospaţială şi a utilajelor speciale să devină mai competitivi pe piaţă.

Ne găsiţi pe: www.caditec.ro

Ne vedem la Start pe 4 Aprilie 2015!