Facebook Popup Widget

Sponsori

IntersportIntersport

Primul magazin a fost deschis în Piaţa uUnirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004. În momentul de faţă, sunt 28 de magazine – opt în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall, în MegaMall și în Piața Unirii ) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall) , două magazine în Ploiești ( Afi Palace și Shopping City) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Râmnicu Vâlcea și Baia Mare. Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Auchan - Diferenta e in buzunarul tauAuchan

Diferența Auchan: totul în avantajul clienților

Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în România ca având cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrâns de promotii ci urmareste ca întreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e în buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei în favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

Ciuc premiumCiuc Premium

Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și îi încurajează pe toți cei care indrăznesc să facă lucrurile diferit, să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.

Ne gasiti pe ciucpremium.ro

PowerbarPowerbar

PowerBar este unul din cei mai mari producatori de alimente destinate sportului de performanta.PowerBar a fost creat de atleti, pentru atleti. Am pornit PowerBar® ca sa ajutam sportivii sa isi atinga obiectivele oferindu-le produse nutritioniste pentru o performanta atletica optima.Toate produsele noastre sunt rezultatul mai multor decenii de inovatie in nutritionism adresat sportivilor si am ramas intotdeauna la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa satisfacem cerintele nutritionale si aporturile de energie pentru toti atletii, de la campioni mondiali si amatori avansati, la incepatori si celor care vor doar sa se perfectioneze.Noi credem ca atunci cand iti impingi limtele devii mai puternic. Si pentru a castiga aceasta putere ai nevoie de energie ca sa iti dobori limitele, sa vezi din ce esti facut. Esti mai puternic decat crezi™.

allmountain - scott - thenorthfaceallmountain.ro

www.allmountain.ro este unic importator ale colecțiilor The North Face® și Scott®. Ne găsești pe site sau în magazinele din Brașov și București. Te provocăm să îți alegi echipamentul potrivit și exclusiv din magazinele noastre. Misiunea fundamentală The North Face® rămâne neschimbată din 1966, de a oferi cele mai bune soluţii pentru sportivi și exploratori și de a inspira mișcarea globală de explorare. Echipa de atleți oferă inspirație și provocări pentru a dezvolta materiale avansate, care să îndeplinească standardele clienţilor noștri.

Scott® definește stilul direct și performanța sportivilor, prin unelte inovatoare, care te vor ajuta să îți depășești limitele. Credem în ambiție, pasiune și dedicare, iar nimic nu este mai important decât nevoia de sport și mișcare în aer liber.

Noi suntem www.allmountain.ro și îți susținem pasiunea pentru mişcare cu echipamente sportive potrivite şi performante.

dedemanDedeman

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 30 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 30 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.
În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 6000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Dedeman la Semimaraton Intersport Brasov 2013

PolarPolar

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Auto KinoAuto Kino

Înființată în 2006 în Brașov, firma Auto-Kino și-a început activitatea din dorința de a reprezenta un brand de renume în lumea automobilelor, și anume Subaru. Activitatea de dealership nu a fost și nici nu a rămas singura preocupare a firmei noastre pe piața auto. Din dorința de a acoperi nevoia de servicii tot mai extinsă a clienților, firma noastră s-a dezvoltat și și-a lărgit domeniul de activitate permanent, devenind în prezent un centru auto care oferă o gama completă de servicii, aici enumerând: reparații mecanice și electrice, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie, servicii de tractare și asistență rutieră, centru de constatare daune.

În 2013 am devenit dealer autorizat KIA, o marcă în plină expansiune pe piața auto mondială, un producător venind cu o mare promisiune orientată spre inovație și calitate. Subaru este prin definiție o mașină sportivă și de outdoor, iar Kia, un producător care se laudă cu o orientare importantă spre mișcarea sportivă, fiind sponsor al Australian Open, FIFA World Cup, sau alte comptiții sportive de anvergură. În acest context, Auto-Kino păstrează accentul mărcilor pe care le reprezintă, se implică și sprijină sportul, ecologia și mișcarea în aer liber în ansamblu.

www.subarubrasov.ro | www.kiabrasov.ro | contact@subarubrasov.ro

Lactate Olympus DairyOLYMPUS

Fabrica de Lapte Brasov S.A. este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Sud-Estul Europei. Prezenti în România inca din anul 1999, am inaugurat in anul 2011 cea mai mare și avansata tehnologic fabrica de lactate din țară, în urma unei investiții greenfield de peste 55 milioane de euro. Noua fabrica, se întinde pe o suprafata de 28.000 de metri patrati la marginea Brașovului, producand lactate de cea mai inalta calitate atat pentru piața locală, cât și pentru piețele internationale sub brand-ul Olympus.

Nestle LionNestle

Nascut in 1979 in fabrica Nestlé Rowntree din York – Marea Britanie, Nestlé LION este un baton cu o reteta complexa si “pericu…los” de buna: napolitana crocanta, caramel fin, fulgi de orez si cea mai delicioasa glazura de ciocolata.

Sfatul Nestlé Lion: ai incredere in fortele proprii si depaseste-ti limitele de fiecare data! Trezeste leul din tine!

www.nestle.ro

Aqua CarpaticaAqua Carpatica

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Aqua Carpatica la Semimaraton Intersport Brasov 2013

S-KARPS-KARP

S-KARP oferă CONFORT, CALITATE, SIGURANŢĂ şi DESIGN PLĂCUT.

La fabricarea articolelor S-KARP punem suflet şi contribuim cu specialişti, tehnologie modernă, precum şi materiale de cea mai bună calitate. Toate acestea din dorinţa de a face un lucru bun, care să aducă mulţumire tuturor.

Deviza brand-ului este “JOY TO GO” , aşa că vă recomandăm sa alegeţi S-KARP şi va veţi simţi bine, fie ca mergeţi prin oraş, intr-o uşoară drumeţie, urcaţi pe munte, mergeţi cu bicicleta sau la vânătoare.

S-KARP la Semimaraton Intersport Brasov 2013

Gopro Xtremvideo.roXtremVideo.ro – GoPro

Atunci cand spui camere de actiune gandul iti fuge fara sa vrea la GoPro! Acestea nu mai au nevoie de nici o prezentare in randul iubitorilor de actiune (si nu numai). Calitatea incontestabila a acestora continua sa uimeasca, acestea fiind folosite atat de sportivi sau iubitori de actiune cat si de studiouri le foto video sau TV. Numeroasele accesorii fac ca aceste camere sa poata fi montate practic oriunde, astfel incat utilizatorul sa obtina cele mai spectaculoase imagini, din cele mai interesante unghiuri. Daca mai spunem ca filmeaza pana la rezolutii de 4k, este submersibila si poate fi controlata prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete credem ca am spus destul.

Xtremvideo.ro, reprezentantul oficial in Romania al firmei Woodman Labs (alias Gopro) va ofera sansa de a castiga o astfel de camera la Tombola GoPro organizata in cadrul Semimaratonului Brasov. Va dorim succes!

Caditec automationCADITEC

A “One Stop Shop” for Integrated Engineering Services.

Utilizând cele mai uzuale softuri de proiectare şi programare, având o echipă tânără şi motivată, Caditec oferă o gamă completă de servicii de inginerie în domeniul auto, industria aerospațială și cel de automatizare a liniilor de producţie.

Pornind de la servicii simple de proiectare până la servicii integrate, de la concept la producția de serie, incluzând servicii de design conceptual, simulare de produs/optimizare şi fabricarea dispozitivelor, Caditec oferă un sprijin real clienţilor din industria automotive, aerospaţială şi a utilajelor speciale să devină mai competitivi pe piaţă.

Ne găsiţi pe: www.caditec.ro

Ne vedem la Start pe 2 Aprilie 2016!