INTERSPORT


intersport

IIC – INTERSPORT International Corporation este compania responsabilă de achiziţiile şi de managementul grupului INTERSPORT.
 
Cu peste 5400 de magazine în 42 de ţări, INTERSPORT deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive.

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004.
În momentul de faţă, sunt 30 de magazine – opt în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall, în Mega Mall, Park Lake, în Unirii) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall), două magazine in Ploieşti (Centrul Comercial Afi Palace Ploiesti si Centrul Comercial Shopping City Ploiesti), doua magazine în Timișoara (Timișoara Iulius Mall și Timișoara 2) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Piteşti, Suceava, Buzău, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Baia Mare, Galaţi.     

Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

vodafone


vodafone

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

  • Susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
  • Răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
  • Ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.

Ciuc


Ciuc

CIUC Premium: Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și îi încurajează pe toți cei care indrăznesc să facă lucrurile diferit, să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.

Radler înseamnă ciclist în limba germană iar această moștenire ne duce cu aproape un secol în urmă, în vara lui 1922, când, după o cursă istovitoare, 13.000 de cicliști se îndreaptă către singurul local din zona de competiţie. Herr Kugler, patronul localului și un tip inventiv din fire, se gândește la o soluţie care să îmbine nevoia de răcorire a cicliștilor cu dragostea lor pentru bere: amestecă 1/3 bere cu 2/3 suc natural de lămâie și astfel dă naștere unei noi categorii de băuturi care, în scurt timp, se regăsește în toate meniurile din Germania.

Respectând reţeta originală, Ciuc Radler duce mai departe această tradiţie și se indentifică cu toţi cei ce trăiesc o viaţă deșteaptă, energică, plină de mișcare și optimism. Promotor fără rezerve a acestui lifestyle, Ciuc Radler te invită să trăiești din plin și să explorezi alături de prietenii noștri România Modernă.

Auchan


auchan

Diferenta Auchan: totul in avantajul clientilor

Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în Romania ca avand cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrans de promotii ci urmareste ca intreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e în buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei in favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

allmountain.ro


the north face

www.allmountain.ro este unic importator ale colecțiilor The North Face® și Scott®. Ne găsești pe site sau în magazinele din Brașov și București. Te provocăm să îți alegi echipamentul potrivit și exclusiv din magazinele noastre. Misiunea fundamentală The North Face® rămâne neschimbată din 1966, de a oferi cele mai bune soluţii pentru sportivi și exploratori și de a inspira mișcarea globală de explorare. Echipa de atleți oferă inspirație și provocări pentru a dezvolta materiale avansate, care să îndeplinească standardele clienţilor noștri.

Scott® definește stilul direct și performanța sportivilor, prin unelte inovatoare, care te vor ajuta să îți depășești limitele. Credem în ambiție, pasiune și dedicare, iar nimic nu este mai important decât nevoia de sport și mișcare în aer liber.

Noi suntem www.allmountain.ro și îți susținem pasiunea pentru mişcare cu echipamente sportive potrivite şi performante.

Powerbar


PowerBar

PowerBar este unul din cei mai mari producatori de alimente destinate sportului de performanta.PowerBar a fost creat de atleti, pentru atleti. Am pornit PowerBar® ca sa ajutam sportivii sa isi atinga obiectivele oferindu-le produse nutritioniste pentru o performanta atletica optima.

Kinder


kinder country

Kinder crede ca bucuria este un ingredient fundamental pentru cresterea si dezvoltarea copiilor.
De aceea misiunea noastra este de a crea produse unice si experiente care intensifica momentele fericite din viata copiilor.

Toti parintii doresc sa asigure celor mici o copilarie fericita.

Impartasim aceasta misiune; de fapt, aceasta este sursa de inspiratie din spatele crearii Kinder, o gama larga de produse gustoase, potrivite pentru a satisface nevoile copiilor de toate varstele.

Acesta este modul nostru de a sprijini parintii si copiii, transformand micile momente de zi cu zi in ceva special.

autokino


autokino

Înființată în 2006 în Brașov, firma Auto-Kino și-a început activitatea din dorința de a reprezenta un brand de renume în lumea automobilelor, și anume Subaru. Activitatea de dealership nu a fost și nici nu a rămas singura preocupare a firmei noastre pe piața auto. Din dorința de a acoperi nevoia de servicii tot mai extinsă a clienților, firma noastră s-a dezvoltat și și-a lărgit domeniul de activitate permanent, devenind în prezent un centru auto care oferă o gama completă de servicii, aici enumerând: reparații mecanice și electrice, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie, servicii de tractare și asistență rutieră, centru de constatare daune.

În 2013 am devenit dealer autorizat KIA, o marcă în plină expansiune pe piața auto mondială, un producător venind cu o mare promisiune orientată spre inovație și calitate. Subaru este prin definiție o mașină sportivă și de outdoor, iar Kia, un producător care se laudă cu o orientare importantă spre mișcarea sportivă, fiind sponsor al Australian Open, FIFA World Cup, sau alte comptiții sportive de anvergură. În acest context, Auto-Kino păstrează accentul mărcilor pe care le reprezintă, se implică și sprijină sportul, ecologia și mișcarea în aer liber în ansamblu.

www.subarubrasov.ro | www.kiabrasov.ro | contact@subarubrasov.ro

AQUA CARPATICA


AQUA Carpatica

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Polar


Polar m200

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

coresi


Coresi Shopping Center

Coresi Shopping Resort este locul care însuflețește orașul Brașov și este alegerea unei generații care vrea să trăiască ACUM, fiind un generator de energie pozitivă și experiențe inedite. Culorile, luminile, ritmul – toate împreună exprimă bucuria de a trăi, pe care te invităm să o ai alături de noi zi de zi. Coresi Shopping Resort este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și primul centru de experiențe din Brașov, care își propune să devină principala atracție turistică a orasului și chiar a regiunii. De aceea, am rezervat mai bine de 2 hectare pentru petrecerea timpului liber, un cinema cu 8 sali, 20 de restaurante și cafenele, și o mulțime de magazine pentru toate gusturile. Cu o tradiție de peste 35 de ani în construirea și administrarea de centre comerciale, putem spune că suntem experți în shopping! Și nu ne oprim aici: pentru că ne preocupă problemele de mediu, Coresi shopping Resort este construit la standardele certificării Breeam.

Terra Romana – SERVE


Terra Romana Serve

SERVE (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie)
Crama SERVE este primul producator privat de vinuri din Romania, infiintata in 1994 de contele francez Guy Tyrel de Poix. Inca de la infiintarea sa, SERVE a dat dovada in mod constant de sustinerea si aplicarea in acest domeniu a unor valori de baza: curaj, inovatie si respect. Vinurile create sustin toate aceste trasaturi prin calitateaconstanta de care au dat dovada.

Experienta franceza in crearea vinurilor, climatul propice din Dealu Mare si pasiunea enologului Aurel Rotarescu au condus la crearea unor noi standarde de calitate si a unei noi directii de dezvoltare in piata vinurilor din Romania. Portofoliul SERVE cuprinde gamele Vinul Cavalerului, Rezerva Contelui, Terra Romana si Cuvee-uri.
Contele Guy de Poix, membru al unei familii cu experienta de peste 500 de ani in vinuri, proprietara domeniului Peraldi din regiunea / apelatiunea Ajaccio si care pana in anii ’80 a detinut sampania Piper Heidsieck.

TERRA ROMANA
Gama “Terra Romana” este prima gama HoReCa din Romania, lansata in anul 2005. Sunt vinuri de inalta calitate, produse din vii mature, ce exprima fidel stilul francez de vinificare si valorile SERVE. TR Rose este vinul consacrat al gamei, care a initiat trend-ul consumului de rose sec in Romania

granini


granini

Oricând vedeţi un produs, fiţi siguri că a fost făcut cu toată priceperea şi devotamentul angajaţilor şi furnizorilor noştri din întreaga lume să respecte cel mai înalt standard de calitate.
Puteţi să vă imaginaţi că fiecare dintre gropiţele de pe sticlele noastre clasice reprezintă unul dintre multele motive bune pentru care atât de mulţi oameni preferă granini în detrimentul altor mărci. Iată cele patru principii fundamentale care stau la baza promisiunii granini pentru cele mai bune fructe:

  • inovare pentru calitate
  • doar ce este mai bun
  • mare atenţie la detalii
  • comportament responsabil

OLYMPUS


olympus lactate

OLYMPUS: Fabrica de Lapte Brasov S.A. este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Sud-Estul Europei. Prezenti în România inca din anul 1999, am inaugurat in anul 2011 cea mai mare și avansata tehnologic fabrica de lactate din țară, în urma unei investiții greenfield de peste 55 milioane de euro. Noua fabrica, se întinde pe o suprafata de 28.000 de metri patrati la marginea Brașovului, producand lactate de cea mai inalta calitate atat pentru piața locală, cât și pentru piețele internationale sub brand-ul Olympus.

Casa Avram Iancu


casa avram iancu

O locatie nou deschisa in Brasov, cu specific traditional romanesc, te invita sa degusti diversele preprate traditionale ,,ca la mama acasa”, intr-un ambient placut acompaniat de muzica live. Aici vei putea servi oricare masa din zi, insa in serile de weekend vei avea parte si de evenimente precum: petreceri romanesti cu muzica live, stand-up comedy, ba chiar seri de folk.

Bucatarul recomanda coastele de porc cu cartofi chipsuri, dar in meniu vei gasi diverse preparate din bucataria romaneasca.

Te asteptam!

Avram Iancu 76, 0737000902

CADITEC


Caditec

CADITEC AUTOMATION A “One Stop Shop” for Integrated Engineering Services.
Utilizând cele mai uzuale softuri de proiectare şi programare, având o echipă tânără şi motivată, Caditec oferă o gamă completă de servicii de inginerie în domeniul auto, industria aerospațială și cel de automatizare a liniilor de producţie.

Pornind de la servicii simple de proiectare până la servicii integrate, de la concept la producția de serie, incluzând servicii de design conceptual, simulare de produs/optimizare şi fabricarea dispozitivelor, Caditec oferă un sprijin real clienţilor din industria automotive, aerospaţială şi a utilajelor speciale să devină mai competitivi pe piaţă.