6 APRILIE 2019

zile
ore
minute
secunde
Start: 31 Martie 2018
Piața Unirii, Brașov
Înscrieri din 15 Ianuarie
Înscrierile se fac doar pe site și doar cu cardul
Limită participanți 1200
1200 de locuri la ambele probe
Data limită înscriere: 15 Martie
După 15 Martie nu se mai fac înscrieri
Categorii: Semimaraton & Cros
La Cros se premiază doar la Open
Previous
Next

IIC – INTERSPORT International Corporation este compania responsabilă de achiziţiile şi de managementul grupului INTERSPORT.
 
Cu peste 5400 de magazine în 42 de ţări, INTERSPORT deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive.

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 Mai 2004.
În momentul de faţă, sunt 30 de magazine – opt în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall, în Mega Mall, Park Lake, în Unirii) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall), două magazine in Ploieşti (Centrul Comercial Afi Palace Ploiesti si Centrul Comercial Shopping City Ploiesti), doua magazine în Timișoara (Timișoara Iulius Mall și Timișoara 2) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Piteşti, Suceava, Buzău, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Baia Mare, Galaţi.     

Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

  • Susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
  • Răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
  • Ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.

In peisajul bancar romanesc, LIBRA INTERNET BANK se remarca prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare bazate pe Internet si adaptate secolului XXI.

Fiind prima banca din Romania care a abordat, printr-o strategie de nisa, segmentul medical (din 2004) si IMM, iar apoi succesiv alte profesii liberale si companii medii si mari, LIBRA INTERNET BANK are la baza conceptul cochet de “mica banca din oras a breslei tale” si de “bancher pe care il cunosti personal”.

Din 2011, odata cu schimbarea denumirii in LIBRA INTERNET BANK, banca si-a consolidat strategia de “banca a Internetului”, mizand pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor clientilor, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking de pe piata romaneasca si pe lansarea de produse premiate, precum: cont online, credit online, card de credit online, sistemul de plati online LibraPay, Acces Investigator etc.

Diferenta Auchan: totul in avantajul clientilor


Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în Romania ca avand cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrans de promotii ci urmareste ca intreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e în buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei in favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

www.allmountain.ro este unic importator ale colecțiilor The North Face® și Scott®. Ne găsești pe site sau în magazinele din Brașov și București. Te provocăm să îți alegi echipamentul potrivit și exclusiv din magazinele noastre. Misiunea fundamentală The North Face® rămâne neschimbată din 1966, de a oferi cele mai bune soluţii pentru sportivi și exploratori și de a inspira mișcarea globală de explorare. Echipa de atleți oferă inspirație și provocări pentru a dezvolta materiale avansate, care să îndeplinească standardele clienţilor noștri.

Scott® definește stilul direct și performanța sportivilor, prin unelte inovatoare, care te vor ajuta să îți depășești limitele. Credem în ambiție, pasiune și dedicare, iar nimic nu este mai important decât nevoia de sport și mișcare în aer liber.

Noi suntem www.allmountain.ro și îți susținem pasiunea pentru mişcare cu echipamente sportive potrivite şi performante.

PowerBar este unul din cei mai mari producatori de alimente destinate sportului de performanta.PowerBar a fost creat de atleti, pentru atleti. Am pornit PowerBar® ca sa ajutam sportivii sa isi atinga obiectivele oferindu-le produse nutritioniste pentru o performanta atletica optima.

La FRUFRU gasesti mancare si bauturi ultra – fresh, presate la rece si fara bazaconii. Noi astia de la FRUFRU credem ca o lume mai buna incepe cu mancare mai buna. Cand mananci bine, te simti bine, iar cand te simti bine, esti mai deschis sa faci bine. E felul nostru de a schimba lumea.

Urban Monkey este in primul rand #optimisticbynature. credem ca nu trebuie sa faci compromisuri pentru a le avea pe toate si ca ceea ce este sanatos, poate fi si cool. mai mult, suntem convinsi ca sucul potrivit, o atitudine jucausa si o groaza de energie naturala ne ajuta sa ne indeplinim visurile. produsele noastre Urban Monkey sunt RAW, nepasteurizate, preparate din cele mai bune ingrediente, presate cu grija la rece, pentru a obtine cantitatea perfecta de vitamine, fibre si alti nutrienti.

Jeleurile “Yono” contin 25% suc natural de fructe care aduce un plus de prospetime produselor.

Folosim concentrat natural de suc de mere si suntem mandri ca am reusit sa ajungem la 25% concentratie fara sa alteram aromele specifice jeleurilor

Gama “YONO” jongleaza cu sortimentele, formele si aromele astfel incat acopera toate gusturile si categoriile de varsta: copii, adolescenti, adulti.

Înființată în 2006 în Brașov, firma Auto-Kino și-a început activitatea din dorința de a reprezenta un brand de renume în lumea automobilelor, și anume Subaru. Activitatea de dealership nu a fost și nici nu a rămas singura preocupare a firmei noastre pe piața auto. Din dorința de a acoperi nevoia de servicii tot mai extinsă a clienților, firma noastră s-a dezvoltat și și-a lărgit domeniul de activitate permanent, devenind în prezent un centru auto care oferă o gama completă de servicii, aici enumerând: reparații mecanice și electrice, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie, servicii de tractare și asistență rutieră, centru de constatare daune.

În 2013 am devenit dealer autorizat KIA, o marcă în plină expansiune pe piața auto mondială, un producător venind cu o mare promisiune orientată spre inovație și calitate. Subaru este prin definiție o mașină sportivă și de outdoor, iar Kia, un producător care se laudă cu o orientare importantă spre mișcarea sportivă, fiind sponsor al Australian Open, FIFA World Cup, sau alte comptiții sportive de anvergură. În acest context, Auto-Kino păstrează accentul mărcilor pe care le reprezintă, se implică și sprijină sportul, ecologia și mișcarea în aer liber în ansamblu.

www.subarubrasov.ro | www.kiabrasov.ro | contact@subarubrasov.ro

La 7 ani dupa ce The Coca Cola Company cumpara Dorna Apemin SA, Valvis Holding vine pe piata autohtona cu un nou brand de apa, Aqua Carpatica, cea mai pura apa minerala carbogazoasa din lume.

AQUA Carpatica – UNICA IN LUME este singura apa minerala natural carbogazoasa, cu 0 mg/l nitrati si nitriti.

Să-ţi asculţi corpul este un lucru, să înţelegi ceea ce îţi spune el este un cu totul alt lucru. Polar vă ajută să vă înţelegeţi în profunzime antrenamentul. Facem aceasta printr-o combinaţie a experienţei în domeniul sportului, fiziologiei şi al electronicii cu înţelegerea profundă a nevoilor clientului. Nu este o surpriză că suntem lideri în inovaţiile tehnice şi dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac încă din anul 1977.

Şi suntem furnizori pentru toate nivelurile de fitness, oferind o gamă cuprinzătoare de produse, împreună cu sprijin şi sfaturi esenţiale. Totul, de la îmbunătăţirea performanţei sportive a unui atlet până la ajutarea oamenilor să se bucure de un stil de viaţă mai sănătos şi sprijinirea reabilitării, precum şi gestionarea greutăţii corporale.

Această dorinţă de a fi cel mai bun este posibilă cu ajutorul profesioniştilor ambiţioşi şi foarte talentaţi, care continuă să creadă în ceea ce facem astăzi cu tot atâta pasiune cum o făceam şi acum mai bine de 30 de ani. Iar succesul nostru se vede limpede. În prezent, Polar are 1200 de angajaţi în lumea întreagă, are 26 de filiale la nivel global şi conduce o reţea de distribuţie care aprovizionează mai bine de 35.000 de puncte de vânzare cu amănuntul din peste 80 de ţări. Iată ceea ce numim puterea din spatele conceptului Polar.

Coresi Shopping Resort este locul care însuflețește orașul Brașov și este alegerea unei generații care vrea să trăiască ACUM, fiind un generator de energie pozitivă și experiențe inedite. Culorile, luminile, ritmul – toate împreună exprimă bucuria de a trăi, pe care te invităm să o ai alături de noi zi de zi. Coresi Shopping Resort este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România și primul centru de experiențe din Brașov, care își propune să devină principala atracție turistică a orasului și chiar a regiunii. De aceea, am rezervat mai bine de 2 hectare pentru petrecerea timpului liber, un cinema cu 8 sali, 20 de restaurante și cafenele, și o mulțime de magazine pentru toate gusturile. Cu o tradiție de peste 35 de ani în construirea și administrarea de centre comerciale, putem spune că suntem experți în shopping! Și nu ne oprim aici: pentru că ne preocupă problemele de mediu, Coresi shopping Resort este construit la standardele certificării Breeam.

OLYMPUS: Fabrica de Lapte Brasov S.A. este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Sud-Estul Europei. Prezenti în România inca din anul 1999, am inaugurat in anul 2011 cea mai mare și avansata tehnologic fabrica de lactate din țară, în urma unei investiții greenfield de peste 55 milioane de euro. Noua fabrica, se întinde pe o suprafata de 28.000 de metri patrati la marginea Brașovului, producand lactate de cea mai inalta calitate atat pentru piața locală, cât și pentru piețele internationale sub brand-ul Olympus.

CADITEC AUTOMATION A “One Stop Shop” for Integrated Engineering Services.
Utilizând cele mai uzuale softuri de proiectare şi programare, având o echipă tânără şi motivată, Caditec oferă o gamă completă de servicii de inginerie în domeniul auto, industria aerospațială și cel de automatizare a liniilor de producţie.


Pornind de la servicii simple de proiectare până la servicii integrate, de la concept la producția de serie, incluzând servicii de design conceptual, simulare de produs/optimizare şi fabricarea dispozitivelor, Caditec oferă un sprijin real clienţilor din industria automotive, aerospaţială şi a utilajelor speciale să devină mai competitivi pe piaţă.